Ruby on Rails expert

Raemonda

Raemonda is in samenwerking met verschillende financiële en juridische specialisten tot stand gekomen. Het is een compliance informatiesysteem, speciaal voor trustkantoren.

Compliance software voor trustkantoren

Compliance software

Nedforce is samen met diverse specialisten uit de trustbranche in twee jaar tijd gekomen tot een zeer geavanceerd compliance software pakket, speciaal ontwikkeld voor trustkantoren. MarshallSolutions is het nieuw opgerichte bedrijf achter Raemonda. Het pakket ondersteunt trustkantoren in hun cliëntacceptatieproces en tijdens de transactiemonitoring. Raemonda maakt de werkzaamheden van een trustkantoor vele malen efficiënter en transparanter. Nedforce is van het begin tot eind betrokken geweest bij de ontwikkeling van Raemonda. Ook zal Nedforce verantwoordelijk blijven voor de doorontwikkeling van de software.

Cliëntacceptatie

De cliëntacceptatie module neemt veel werk uit handen. Een persoonlijk dashboard zorgt ervoor dat de gebruiker op de hoogte is van uitgevoerde en uit te voeren taken. Het dashboard bevat, naast een overzicht van toegewezen vragen en taken ook een risicoclassificatie. De slimme software vergelijkt cliënten met de meeste actuele PEP- en sanctielijsten. Is er een match met een van de lijsten, dan ontvangt de manager een notificatie.

Transactiemonitoring

De transactiemonitoring module bevat o.a. een gestructureerd overzicht van geplande en uitgevoerde transacties. De software maakt het mogelijk om een transactie aan te maken en deze toe te wijzen aan een andere gebruiker. De transactiemonitoring module zorgt ervoor dat trustkantoren op een transparante en efficiënte wijze voldoen aan de meest actuele wet- en regelgeving. De module bevat tevens de mogelijkheid om verwachtingen aan te maken, zodat onverwachte transacties snel aan het licht komen.

Een UBO lijst, inclusief PEP-melding
Een UBO lijst, inclusief PEP-melding

PEP- en sanctiechecks

Raemonda vergelijkt automatisch de meest actuele PEP- en sanctielijsten met de door de gebruiker ingevoerde namen. Is er een match, dan ontstaat er een duidelijke melding in het programma. De melding is voorzien van een directe link naar de betreffende lijst, waardoor eenvoudig te controleren is of de cliënt daadwerkelijk op een van de lijsten voorkomt. 

ISI-formulier

Raemonda onthoudt iedere handeling die binnen het programma is verricht. Deze data worden o.a. gebruik om het ISI-formulier 2015 automatisch in te vullen.  

Een overzicht van het dashboard in Raemonda
Een overzicht van het dashboard in Raemonda

Contact

Bent u benieuwd naar Raemonda? De website Raemonda.nl bevat meer uitleg over het programma en de mogelijkheid om een inlogcode voor een online demo aan te vragen.