Ruby on Rails expert

Testimonials

Quote

De training was een duidelijke en praktijkgerichte introductie in het Ruby on Rails framework waarbij we persoonlijke begeleiding kregen van Stefan Henzen van Nedforce. Dit samen met gelijkgestemde medeleerlingen en een stevig leertempo zorgde voor een prettige leerervaring.

Aat Karelse, Deelnemer training


Quote

Nog steeds verbaasd over de service van de heren van RailsCluster. Een uitzondering in Ruby land voor goede prijs!

Abdul-Rahman Advany, Social Imagineers


Quote

Ik ben zéér tevreden over het RailsCluster platform. De omgeving zelf is prima in orde, en de technische support is meer dan uitstekend.

Bart Zonneveld, Mama's Funky Flow


Quote

Veel inzicht in de mogelijkheden die het internet biedt en kan onze vraag goed vertalen naar die mogelijkheden. Heeft snel door wat de klant wil en geeft daar ook de juiste feedback op. Steunt ons in onze zoektocht naar mogelijkheden van het internet.

Chris Breman, Gemeente Deventer


Quote

The Netherlands are inexpensive and quite quick. Feels almost like it runs locally. Very good choice. In case you are looking for a good Rails hoster go for railscluster.nl - they offer a 30 day free trial.

Dino Frese, ProjectTraXX


Quote

Ik heb met Nedforce samen gewerkt aan verschillende projecten en heb niks aan te merken op hun betrouwbaarheid, geduld en professionaliteit. Ik zou ze zeker aanraden als betrouwbare professionals.

Elyse Maberley, Different


Quote

Nedforce is een zeer proactieve partner op het gebied van Ruby on Rails ontwikkeling. De goede samenwerking heeft geleid tot de succesvolle ontwikkeling van verschillende Web 2.0 applicaties.

Guillermo Sanchez, Publitas


Quote

Nedforce heeft voor ons, de Nederlandse Publieke Omroep, de nieuwe portal NPO.nl ontwikkeld. Nedforce heeft de portal responsive opgezet wat betekent dat je de site op pc, tablet en op mobiel kan bekijken. Ik heb Nedforce ervaren als een prettige en betrouwbare partij om mee samen te werken. De website is half juni 2013 online gegaan en we zullen de komende jaren met elkaar de site verder door ontwikkelen en verbeteren.

Janine Rake, NPO

Quote

Nedforce is zeer kundig op technisch gebied en werkt met klanten samen. Het succes van het project gaat voor persoonlijke voordelen. Voor mij zijn dit zeldzame en waardevolle eigenschappen.

Jurgen van den Brand, Gemeente Deventer


Quote

Nedforce is een fijne partij om mee te werken. Ze zijn gestructureerd maar ook flexibel als dat nodig is, hebben een pro-actieve instelling en denken met je mee.

Lotte Vergouwen, Publieke Omroep


Quote

Nedforce is bereid de extra moeite te nemen om een uitstekend en goed getest product te leveren.

Maartje Kamphuis-Wesselsz, The Concept Channel


Quote

Tijdens elke fase van het project, elke sprint, elk contact gaat het over de inhoud. Afspraken en planning? Die worden simpelweg nagekomen, daar hoef je het niet meer over te hebben. Ik vind het een indrukwekkende groep mensen, een voorbeeld voor de branche.

Maurice Coen, EnergielinQ


Quote

Waar elders 'denken en doen' nog al eens verdeeld is over personen en functies, is dat bij Nedforce in elke medewerker terug te vinden. En hoe. Topkwaliteit. We hebben 'meer' en 'beter' gekregen.

Maurice Coen, EnergielinQ


Quote

Met onze nieuwe website zijn we toegetreden tot een toonaangevende groep van e-government communities. We kijken uit naar onze toekomstige samenwerking en zien Nedforce als één van onze betrouwbare strategische partners.

Michiel van Straalen, Gemeente Deventer


Quote

Nedforce deed niet de goedkoopste offerte op het oorspronkelijke project maar ze kwamen met vragen en suggesties die wij nodig hadden om onze specificaties op orde te krijgen. We zijn buitengewoon tevreden met hun werk. Wij zullen Nedforce inschakelen voor al onze toekomstige website en database ontwikkeling.

Mike Beijar, NAMSGlobal


Quote

Nedforce heeft met grote inzet met ons meegedacht over mogelijke oplossingen en toekomstige uitbreidingsmogelijkheden. Daardoor is er een oplossing gerealiseerd waarmee we in de komende tijd goed vooruit kunnen.

Monique Fransen, SBRCURnet

Quote

Ik heb bij Nedforce altijd het gevoel dat er veel kennis in huis is. Het geeft vertrouwen dat er altijd een team beschikbaar is waar ik terecht kan met mijn vragen en problemen, of dit nu over ontwikkeling of hosting gaat. Als startend ondernemer is het fijn om een partij te hebben die meedenkt en zoekt naar oplossingen voor mijn product. Dit maakt Nedforce een partner waar ik graag mee samenwerk.

Nick Schils, ProjectBooks


Quote

Een goede bondige training die je snel de basis van werken met Ruby en Rails eigen maakt. Zeker een aanrader voor iedereen die nieuw is op dit gebied.

Niek Meinema, Deelnemer training


Quote

Door onze harde groei in de online matrassenindustrie was het onmogelijk om nog langer te werken met een verouderd en arbeidsintensief backoffice systeem. Na heftig speurwerk kwamen we uit bij Nedforce. Een goede zet! Ons totale backoffice systeem is nu weer volledig up-to-date en klaar voor de toekomst. Dankzij Nedforce is de logistieke afhandeling, klantenafhandeling en financiële afhandeling volledig geautomatiseerd. In het gehele traject was de service en bereidheid tot meedenken zeer hoog. Al met al een prettige ervaring en vanaf nu kunnen we ons volledig ongestoord gaan focussen op onze groei.

Peter Trompert, Energy+


Quote

Erg prettig om in een professionele omgeving Ruby on Rails te leren, onder begeleiding van iemand met jarenlange ervaring.

Pieter Coerman, Deelnemer training


Quote

De Vergunningversneller toont heel snel wat de risico’s van een project zijn en of het haalbaar is. Enorm belangrijk, als je bedenkt dat nu nog 80% van de aanvragen voor een Omgevingsvergunning niet ontvankelijk zijn!

Piet Paantjens, Stichting Bouwen met Winst


Quote

Het Nedforce team was prettig om mee samen te werken. Ze leveren binnen korte tijd werk van hoge kwaliteit. Wij zijn een australisch bedrijf en we werkten samen per e-mail en chat. Onze samenwerking met Nedforce is voor herhaling vatbaar.

Raymond van der Zalm, Different


Quote

We hebben met de uber-geeks van Nedforce samen gewerkt aan verschillende webprojecten en hebben ze leren kennen als professionals die consistent op tijd en binnen budget leveren, ondanks dat wij ons aan de andere kant van de wereld bevinden.

Robbie Shepherd, Different


Quote

Met RailsCluster passen wij onze jarenlange ervaring op het gebied van Ruby on Rails deployment toe in een voor iedereen toegankelijke hosting oplossing.

Roderick van Domburg, Nedforce

Quote

Nedforce heeft aan een half woord genoeg om te maken wat wij willen. Ze zijn pro-actief en denken goed mee over verbeteringen aan onze website.

Rogier van den Brink, NPO


Quote

Na slechte ervaringen bij andere development bedrijven, ben ik bij Nedforce terecht gekomen. Een hele verademing. Ze denken allereerst perfect met je mee qua systeemontwerp. Hoewel de applicatie erg snel ontwikkeld was, had dat geen invloed op de kwaliteit - die is erg hoog. Eventuele bugs en aanpassingen worden erg snel doorgevoerd. Ten slotte verloopt het contact soepel en persoonlijk. Kortom: applicatie-ontwikkeling kun je met een gerust hart aan Nedforce over laten!

Sander Cruiming, XXL Webhosting


Quote

Ik heb nog nooit meegemaakt dat een leverancier van technologie zo soepel en zorgvuldig communiceerde, zich zo netjes aan de planning hield en zo snel kon schakelen met onze wensen en input.

Sanne Roemen, EnergielinQ


Quote

Nedforce leverde goed werk gedurende de gehele samenwerking. Het was prettig samenwerken met mensen met zowel technische als bedrijfskundige expertise. Crecomu kijkt uit naar de volgende stappen in ons project.

Sebastian Schlenker, Crecomu


Quote

Het RailsCluster control panel is na maanden van toewijding werkelijk een gebruiksvriendelijk pareltje geworden.

Sjoerd Andringa, Nedforce


Quote

Met Glance Auth voegt Nedforce op eenvoudige wijze een profiel- en loginfunctie toe aan uw site waarmee u ook via Facebook kunt inloggen.

Stefan Kroes, Nedforce


Quote

Met onorthodoxe oplossingen in een complexe omgeving prima resultaat geleverd binnen de gestelde deadlines.

Susan van der Zwaag, Gemeente Deventer