Ruby on Rails expert

Een website laten maken?

Martijn Momberg, 12-02-2014

Wilt ook u een website laten maken waar uw organisatie beter van wordt?

Website laten maken

Website laten maken of zelf ontwikkelen?

Een website laten maken of er intern een ontwikkelen? Het is een belangrijke keuze. Voor het ontwikkelen van een simpele site is vaak niet veel technische kennis nodig. U kunt dit zelf doen of besteedt het uit aan een organisatie binnen uw netwerk. Wordt het echter ingewikkelder en wilt u bedrijfsprocessen automatiseren, gegevens integreren, bezoekersprofielen aanmaken of een gepersonaliseerde zoekmachine ontwikkelen? Dan heeft u al snel een professionele partner nodig om een website te laten maken.

Eenvoudige website maken

Organisaties die een eenvoudige site willen maken raden we aan om zelf aan de slag te gaan met bijvoorbeeld Wordpress, Joomla of Drupal of contact te zoeken met een bureau dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwikkelen van eenvoudige websites. Deze platforms en bureaus maken het mogelijk om informatieve websites op een voordelige en nette manier te ontwikkelen.

Professionele website laten maken

Is de website onderdeel van uw core business en is er meer nodig dan een puur informatieve website, dan gaat u waarschijnlijk op zoek naar een professionele organisatie die software op maat kan ontwikkelen. U weet dat het investeren in software niet goedkoop is, maar het automatiseren van belangrijke processen zal uw organisatie veel geld kunnen opleveren. Het is verstandig dat u alle voordelen en nadelen van het laten ontwikkelen goed tegen elkaar afweegt en met verschillende partijen gaat praten over de mogelijkheden van een website voor uw organisatie. Door in gesprek te gaan met een ervaren organisatie komt u vaak interessante opties tegen, waar u zelf nog niet aan heeft gedacht.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een professionele website voor uw organisatie? Neem dan contact op via info@nedforce.nl, zodat we eens kunnen brainstormen over uw idee, natuurlijk geheel vrijblijvend! Kijk voor opgeleverde projecten eens in ons portfolio. Benieuwd naar reactie van klanten? Lees dan de testimonials eens!