Ruby on Rails expert

De nieuwe blogpagina van Nedforce

Martijn Momberg, 05-08-2013

De blogpagina op Nedforce.nl heeft een flinke update ondergaan! Iedere blog is nu voorzien van een passende afbeelding en een mooie slider.

Update van de blogpagina

Een blogpagina biedt u de mogelijkheid om uw klanten en bezoekers van de website op de hoogte te houden van de ontwikkelingen binnen uw organisatie. Daarnaast kunt u uw expertise delen en natuurlijk traffic richting uw website genereren. Naast een goede en interessante tekst is het belangrijk dat de omgeving waarop u uw blog(s) plaatst aantrekkelijk is. 

Slider

Wij hebben onze blogpagina een update gegeven. Iedere blog wordt kort samengevat en voorzien van een passende afbeelding. Daarnaast is er een opvallende slider aan de pagina toegevoegd. In de slider worden afbeeldingen van de meest recent geplaatste blogs getoond, met daarbij een samenvatting van de betreffende pagina. Op die manier krijgen bezoekers direct een beeld van het onderwerp van een blog en kunnen zij de pagina met één klik bezoeken.

Glance CMS

Met behulp van onze productline Glance is het mogelijk om snel en gericht maatwerk applicaties te leveren. Nedforce.nl (en daarmee ook de blogpagina) is ontwikkeld met behulp van verschillende Glance modules. Glance CMS maakt het nu zeer eenvoudig om content, zoals tekst, afbeeldingen en video's, aan de website toe te voegen. Wanneer u content toevoegt of bewerkt zijn verandering direct zichtbaar op uw scherm. Als u tevreden bent over de veranderingen, dan bevestigt u dit door simpelweg op 'Ok' te klikken. Het beheren van content wordt op deze manier leuker en eenvoudiger, wat enorm veel tijd scheelt. Benieuwd naar de meerwaarde die Glance CMS u kan bieden? Bel of mail ons voor een kop koffie en een vrijblijvend gesprek!