Ruby on Rails expert

Professionele training Ruby on Rails

Martijn Momberg, 04-12-2012

Al jarenlang ontwikkelen we al onze projecten op basis van Ruby on Rails. De kennis die in deze jaren is opgedaan willen we graag delen met programmeurs en webdevelopers die willen leren werken met Ruby on Rails.

Ruby on Rails

Ruby on Rails training

Daarom organiseren we op aanvraag regelmatig een professionele training Programmeren met Ruby on Rails. Tijdens de training wordt de theorie direct toegepast op een praktisch vraagstuk, waardoor u ├ęcht leert programmeren met Ruby on Rails.

De gemiddelde Ruby on Rails cursus bevat veel informatie, welke gedurende een aantal dagen op u afkomt. In onze ogen werkt dit vele malen minder goed dan een gestructureerde training, waarbij u onder begeleiding van een ervaren programmeur direct zelf aan het werk gaat.

Onze training wordt in een informele sfeer gegeven, waarin de meest belangrijke aspecten van het Ruby on Rails platform worden besproken. De training wordt geleid door een ervaren Ruby on Rails webdeveloper, die bij Nedforce aan verschillende uitdagende projecten werkt.

Om er zeker van te zijn dat de training voor u geschikt is, nodigen wij geïnteresseerden eerst uit voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek vragen we naar uw ervaring op het gebied van softwareontwikkeling en vertellen wij u wat de training inhoudt.

Voor meer informatie kunt u het contactformulier invullen, mailen naar info@nedforce.nl of bellen naar 053-4500 225.