Ruby on Rails expert

Pinkpop 2014

Marthe van Wel, 11-06-2014

Een fantastisch teamuitje naar Pinkpop!

collage
Nedforce @ Pinkpop

Afgelopen maandag hebben we met Nedforce een super leuk teamuitje gehad naar Pinkpop. De dag begon vroeg met de reis in ons gehuurde busje naar Landgraaf. Dit verliep soepel door onze geweldige chauffeur Arthur. Echter toen we een beetje in de buurt begonnen te komen kwamen we er al snel achter dat volledig Limburg op haar kop stond. Na heel wat file en een rit van in totaal 4,5 uur waren we er dan eindelijk!


Het was prachtig weer en we konden volop genieten van artiesten als Stromae, Jake Bugg en Gogol  Bordello. Dankzij Robert van de Nederlandse Publieke Omroep hebben we zelfs nog een kijkje backstage mogen nemen waarbij we een fenomenaal uitzicht hadden over het festival terrein. Van bovenaf is goed te zien dat er ontzettend veel mensen rondlopen, ongeveer zestigduizend man! Nouja, niet dat je ze vanaf daar kon tellen, maar dat hebben we van horen zeggen.


Toen de avond begon te vallen, kleurde de hemel donker grijs en was het wel duidelijk dat het weer om sloeg. Code rood werd door het KNMI afgegeven en dat bleek wel aardig te kloppen. Angstaanjagende onweersbuien en windstoten joegen over het veld en iedereen was volledig doorweekt door de regen. Maar dit mocht de pret niet drukken, de hoofdact moest namelijk nog plaatsvinden. Met ongeveer anderhalf uur vertraging kwam dan eindelijk de band waar zo veel mensen speciaal voor gekomen zijn: Metallica! 

De prachtige dag werd afgesloten met wederom een terugreis van 4,5 uur. Dit keer niet door files maar door kapotte autolampen. Na wat hulp van de ANWB konden we onze reis voortzetten en waren we tegen een uur of 4 weer thuis. Dus, mochten we dinsdag ochtend iets slechter bereikbaar zijn geweest dan anders, excuses. Bij dezen de verklaring ;) 


Al met al hebben we erg genoten met zijn allen. Jimmy van Domburg, hartstikke bedankt voor het financieren van dit leuke teamuitje!