Ruby on Rails expert

NLdoet-Nedforcedoet

Stefan Henzen, 05-03-2013

Hoe dichter bij het komt, hoe meer zin we er in krijgen. Nedforce heeft zich met het team ingeschreven voor een klus van NLdoet!

Nldoet - Nedforce doet

Wat is NLdoet?

NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland welke wordt georganiseerd door het Oranjefonds. Stichtingen, zorginstellingen, scholen en sportverenigingen kunnen klussen aanmelden bij het Oranjefonds. Deze klus kan in aanmerking komen voor een maximaal bedrag van €450,- van het Oranjefonds waarmee deze klus (deels) geklaard kan worden. Deze klussen worden op de website www.nldoet.nl aangeboden. Teams van bijvoorbeeld vrienden, familie of collega’s, kunnen zich aanmelden voor zo’n klus en zetten zich daarmee een dag(deel) vrijwillig in.

NedforceDoet

15 maart steken wij onze handen uit de mouwen om mee te helpen aan de klus van spelgroep de Hommel. De Hommel is een spelgroep voor mensen met een verstandelijke beperking op het Bouwhuis in Enschede, onderdeel van de Twentse Zorgcentra. Wij zullen helpen bij het realiseren van een zandbak en een tuinhuisje, dat is nog eens wat anders dan programmeren!

Doe mee!

Bent u door deze blog op een idee gebracht en wilt u zich ook opgeven om mee te doen aan NLdoet? Dat kan op www.nldoet.nl!