Ruby on Rails expert

Nedforce verwelkomt vier nieuwe collega's

Martijn Momberg, 06-03-2013

Namens het hele team heten we onze nieuwe collega’s Aat, Pieter, Olfert en Mark van harte welkom! Deze vier aanwinsten zijn allemaal in de eerste week van maart begonnen en worden klaargestoomd om aan verschillende opdrachten te gaan werken.

Welkom nieuwe collega's!

Mark studeert Informatica aan Universiteit Twente en gaat naast zijn studie als parttime software developer aan de slag. Mark heeft al ervaring opgedaan met Java, PHP, HTML, JavaScript, CSS en C++. Tijdens de training bij Nedforce heeft hij kennis gemaakt met Ruby on Rails, waarin hij zich bij Nedforce verder gaat verdiepen.

Pieter, Olfert en Aat gaan fulltime aan de slag. Zij hebben veel ervaring opgedaan bij eerdere werkgevers en/of als zelfstandige. Ook zij hebben de training ‘Programmeren met Ruby on Rails’ onder leiding van Stefan Henzen gevolgd en veel indruk gemaakt.

Aat heeft veel ervaring opgedaan als freelance web programmeur. Aat heeft aan verschillende services gewerkt, zoals apache2, DNS, SSHD, Rsync en Samba. Daarnaast heeft hij ervaring met Java, C++ en PHP. De komende tijd zal hij net als de andere nieuwe collega’s aan verschillende Ruby on Rails applicaties gaan werken.

Pieter heeft ervaring opgedaan bij het uitvoeren van grafisch ontwerp en de implementatie van verschillende applicaties. Pieter heeft onder andere ervaring met HAML, SASS, HTML 5, jQuery en JavaScript. In 2010 heeft hij zijn HBO-opleiding afgerond, waar hij een jaar eerder de derde prijs van de Saxion Ondernemers Award in ontvangst heeft mogen nemen. Dit heeft hij verdiend met het bedrijf SwiftAerials, waar hij drie jaar aan heeft gewerkt.

Olfert heeft veel ervaring opgedaan bij zijn eigen bedrijf, waar hij onder andere content management systemen heeft ontwikkeld, webapplicaties heeft gebouwd en aan verschillende automatiseringsprojecten heeft gewerkt. Olfert beheerst (X)HTML, XML, CSS, PHP, JavaScript en (My)SQL en momenteel verdiept hij zich in Ruby on Rails.

We zijn blij met de uitbreiding van ons team en wensen Aat, Pieter, Olfert en Mark veel plezier en succes met hun nieuwe baan!