Ruby on Rails expert

Nedforce levert op: 'SBR Energiewerkplaats'

Martijn Momberg, 05-02-2013

In opdracht van SBR (Stichting BouwResearch) en MMM (Stichting Meer Met Minder) is 'De Energiewerkplaats' ontwikkeld.

De homepage van de SBR Energiewerkplaats

De Energiewerkplaats is een gezamenlijk initiatief dat is gericht op bouwgerelateerde onderwerpen op het gebied van marketing, verkoop en uitvoering van energiebesparende maatregelen in de bestaande bouw. Het doel van De Energiewerkplaats is het creëren van lokale netwerken, waarin overheden actief met het bedrijfsleven samenwerken aan energiebesparing.

Features

De site maakt onder andere gebruikt van een oauth-integratie, waarmee het mogelijk is via Twitter, LinkedIn of Facebook in te loggen, zodat ‘Mijn Energiewerkplaats’ kan worden gebruikt. Mijn Energiewerkplaats maakt het voor gebruikers mogelijk om een persoonlijke pagina te ontwikkelen en zich te mengen in een netwerk met verschillende andere profielen.

Glance

De site is gebaseerd op de Glance productline en kan met behulp van verschillende widgets worden voorzien van content. Zo bevat de homepage een overzicht van verschillende nieuwsitems en is er een twitterbox toegevoegd, waarin interessante tweets voorbij komen. Benieuwd naar het resultaat? Klik hier om de site te bekijken.