Ruby on Rails expert

Nedforce levert op: 'Platform31'

Martijn Momberg, 01-02-2013

In de tweede week van 2013 is Platform31 opgeleverd. Platform31 is een fusieorganisatie van KEI, Nicis Institute, Nirov en SEV en start met Platform31 een nieuwe kennisorganisatie, die positief wil bijdragen aan het oplossen van verschillende vraagstukken op ruimtelijk, economisch en sociaal gebied.

Platform31

De website van Platform31 is gebaseerd op ons nieuwe CMS, een product waar wij erg trots op zijn! Bent u al nieuwsgierig? Blijf onze blogs dan lezen, want binnenkort onthullen wij meer informatie over dit veelbelovende product.

De opdrachtgever wilde de site in een relatief korte periode online hebben. Voor ons een uitdaging, waarbij de voordelen van het nieuwe CMS direct goed van pas zijn gekomen. Ook hebben we voor het eerst webredactie uitgevoerd, een van onze nieuwe diensten. In samenwerking met Platform31 heeft Marthe aan de indeling en opvulling van de site gewerkt.
Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Platform31 en verheugen ons op de samenwerking in de toekomst. De ontwikkeling rond de site van Platform31 staat overigens nog niet stil. De komende tijd zal de site van extra content worden voorzien. Wij zijn benieuwd naar het uiteindelijke resultaat!

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze meest recente oplevering? Neem dan een kijkje op de site van Platform31. Wilt u weten wat ons nieuwe CMS voor u kan betekenen of bent u geïnteresseerd in de uitbesteding van uw webredactie? U kunt altijd contact opnemen voor vrijblijvende informatie.