Ruby on Rails expert

Nedforce levert op: 'NDIX'

Martijn Momberg, 14-02-2013

Begin februari 2013 is NDIX.net opgeleverd. NDIX is een open digitale marktplaats, waar klanten onafhankelijk van hun glasvezelleverancier een dienstaanbieder kunnen kiezen.

De NDIX homepage

NDIX en Glance CMS

NDIX bevat verschillende modules van Glance CMS. Er wordt onder andere gebruik gemaakt van Glance Admin en Glance Forms. Glance Admin maakt het voor NDIX mogelijk relevante informatie van verschillende dienstaanbieders in het back-end op te slaan, welke vervolgens eenvoudig door bezoekers van de website kan worden doorzocht. Bezoekers van de site kunnen direct een offerte aanvragen, wat mogelijk wordt gemaakt door de module Glance Forms.

FAQ en referentielijst

Naast de ontwikkeling van een nieuwe publieke site voor NDIX, is er een referentielijst aan de site toegevoegd. Ook is er een FAQ-pagina ontwikkeld. De homepage is daarnaast voorzien van een netwerkkaart, waarop kan worden ingezoomd en welke klikbare elementen met informatie bevat.

Mijn NDIX

Naast de nieuwe publieke site is er een start gemaakt met Mijn NDIX. Op Mijn NDIX kunnen dienstaanbieders hun diensten beheren en de dienstverlening omschrijven.

Benieuwd naar het resultaat? Klik hier om de site te bekijken.