Ruby on Rails expert

Maatwerk software door Nedforce

Gloria Angelova, 15-03-2016

Maatwerk software laten ontwikkelen? Samen met onze klanten ontwikkelen we de allerbeste maatwerk applicaties!

Maatwerk software voor de NPO
Maatwerk software voor de NPO

Software op maat

Maatwerk software biedt uitkomst voor organisaties met specifieke wensen, waarbij de webapplicatie vrijwel altijd tot het primaire proces van de organisatie behoort. Nedforce combineert maatwerk met standaardoplossingen, zodat u een applicatie op maat krijgt en daar niet teveel voor betaalt. Maatwerk software groeit met uw organisatie mee en is exact naar uw wensen en behoeften en die van de eindgebruiker in te richten. Niet geheel onbelangrijk is het feit dat maatwerk software rekening houdt met uw bedrijfsproces, in plaats van andersom. Iedere maatwerk werkapplicatie wordt door Nedforce ontwikkeld in het Ruby on Rails platform. Deze programmeertaal maakt het mogelijk om snel op te leveren en is ideaal voor platforms die vaak dienen te worden aangepast. Groeit uw organisatie, dan groeit ook uw online platform snel met u mee!

Voor de ontwikkeling van uw maatwerk software wordt gebruik gemaakt van de intern ontwikkelde productline Glance. Glance bevat verschillende modules, waaronder een zeer gebruiksvriendelijk CMS. Daarnaast maakt de productline het eenvoudig om uw software snel uit te breiden, zodra uw organisatie daar behoefte aan heeft.

Wanneer een website slechts een aantal basis-functionaliteiten nodig heeft en voornamelijk als doel heeft om informatie te tonen, dan kan dit prima worden ontwikkeld met behulp van standaard software. Heeft u echter behoefte aan een online platform waar gebruikers kunnen inloggen, informatie zoeken en delen en bestanden down- en uploaden, dan biedt een applicatie op maat uitkomst.

Opgeleverde maatwerk software projecten

Nedforce heeft voor verschillende toonaangevende organisaties maatwerk software ontwikkeld. Een aantal applicaties op maat uit ons portfolio:

Reacties van klanten laten zien hoe zij de samenwerking met Nedforce en haar maatwerkoplossingen ervaren.

Contact

Wilt u meer weten over de maatwerksoftware-oplossingen die Nedforce biedt? Plan dan een terugbelafspraak of kom langs op ons kantoor. De koffie staat altijd klaar! 

Maatwerk software voor kenniscentra
Maatwerk software voor kenniscentra