Ruby on Rails expert

De Ruby on Rails hosting calculator

Martijn Momberg, 14-04-2014

Direct bepalen welke hosting u nodig heeft en zien wat het hostingpakket u gaat kosten? Bekijk de hosting calculator van Nedforce!

Ruby-On-Rails-Hosting
Klik op de afbeelding om naar de hosting calculator te gaan

Hosting calculator

Het kiezen van een hostingpakket is niet eenvoudig. Iedere website is anders en heeft specifieke eisen op het gebied van hosting. Wanneer het aankomt op de keuze voor goede en betrouwbare hosting is het belangrijk dat de hostingprovider transparant is. Wij vinden het belangrijk dat een klant direct kan aangeven wat zij nodig heeft en eenvoudig een persoonlijk hostingpakket kan samenstellen, waarbij ook zichtbaar is wat de prijs wordt. Vanwege deze redenen is de hosting calculator ontwikkeld.

Hosting berekenen: De hosting calculator maakt het mogelijk om snel en eenvoudig het meest interessante pakket samen te stellen. Er zijn vier basispakketten beschikbaar, namelijk:

  • Staging
  • Personal
  • Business
  • Professional

U kiest een pakket en bepaalt het aantal workers, uw opslagruimte, bandbreedte en mailboxes. Aansluitend kunt u kiezen voor extra services*, zoals Elastic Search, Ferret Search, Redis, een SSL Certificate en een aantal andere opties. Standaard zijn Crontab, Delayed Job en Memcached bij de hosting inbegrepen. Tot slot bepaalt u of u backups nodig heeft en verschijnt het bedrag dat het door u samengestelde pakket per maand kost.

*Voor meer informatie over de services kunt u contact opnemen met een van onze developers via info@nedforce.nl of het contactformulier.

RailsCluster

Voor een ontwikkelaar is hosting vaak een bijzaak en dat hoort ook zo te zijn. Volgens deze filosofie is het RailsCluster platform ontwikkeld. RailsCluster is de naam van het Ruby on Rails hosting platform van Nedforce. Vrijwel alle applicaties die door Nedforce zijn ontwikkeld draaien op dit platform. Elk onderdeel van het platform wordt dubbel uitgevoerd, waardoor uw applicatie altijd bereikbaar blijft, dus ook bij een storing. Daarnaast wordt ieder onderdeel gemonitord, zodat eventuele problemen snel worden opgelost, vaak nog voordat de gebruiker het doorheeft. Nedforce host al haar pakketten op basis van managed hosting, wat betekent dat Nedforce het werk uit handen neemt en u tijd bespaart en beveiligingsrisico’s verlaagt.

Feedback

Wat zijn uw ervaringen met hostingproviders? Deel uw verhalen met ons via Twitter, LinkedIn of e-mail!