Ruby on Rails expert

Probeer Glance CMS nu zelf uit!

Martijn Momberg, 21-10-2013

CMS testen? Heeft u behoefte aan een CMS dat meer kan dan de meeste gratis alternatieven?

Glance CMS Demo

Glance CMS testen

Bent u op zoek naar een overzichtelijk CMS waarmee u niet meer vanuit de back-end hoeft te werken? Dan bent u hier aan het goede adres! WYSIWYG (what you see is what you get) is de juiste bewoording voor ons content management system. Geen gepruts meer in de back-end, door in de front-end te werken zie je meteen wat je creĆ«ert. Zelfs zonder handleiding kun je meteen met Glance aan de slag. 

De websites van NDIX, SBRCURnet, EnergielinQ, Wizer, FixFin, Platform31 en de Nederlandse Publieke Omroep draaien allemaal op de Glance productline. Bent u nieuwsgierig naar wat men met Glance kan bereiken? Neem dan gerust even een kijkje op een van deze sites.

Omdat wij verwachten dat een overtuigende tekst niet nodig is wanneer u ons succesvolle product zelf ervaart, willen we u niet langer ophouden. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van Glance CMS? Test het dan nu zelf! Bezoek vrijblijvend onze nieuwe testomgeving waar u kunt inloggen met gebruikersnaam: demo@nedforce.nl en wachtwoord: 123456. In deze testomgeving vindt u ons standaard CMS met daarnaast een aantal aanvullende modules. Nedforce levert veel maatwerk dus vindt u niet direct wat u zoekt, neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.