Ruby on Rails expert

De nieuwe website is online!

Martijn Momberg, 11-02-2013

Na een aantal weken hard werken is onze nieuwe website klaar en online! De nieuwe site biedt onder andere een overzicht van onze bekende producten en diensten.

De nieuwe website van Nedforce

Naast de bestaande zijn er een aantal nieuwe producten en diensten geïntroduceerd. Ook hebben we ons portfolio opnieuw ingericht en voorzien van ervaringen die bestaande klanten met u willen delen. De site bevat bovendien uitleg met betrekking tot verschillende technische aspecten, waarmee we het voor iedereen zo begrijpelijk mogelijk hebben gemaakt.

De site is volledig gebaseerd op het intern ontwikkelde Glance CMS. Met Glance introduceren we een geheel nieuwe productline, waarop inmiddels al een aantal projecten is gebaseerd. Glance maakt het erg eenvoudig om een website of –applicatie van content te voorzien. Binnenkort zullen we een uitgebreide blog schrijven waarin we u alles vertellen over Glance. Op onze nieuwe site vindt u een pagina met informatie over Glance.

De afgelopen maanden hebben er binnen Nedforce veel veranderingen plaatsgevonden. Zo zijn we verhuisd naar een groter pand in Spinnerij Oosterveld, is ons nieuwe CMS klaar voor gebruik, hebben we een aantal nieuwe klanten, zijn we gestart met het geven van een Ruby on Rails-training, leiden we nieuwe werknemers op en nu is onze nieuwe website dus online.

We zijn blij met het eindresultaat en hopen dat de vernieuwde site een duidelijk beeld geeft van ons bedrijf. Heeft u nog op- of aanmerking met betrekking tot de website? Schroom dan niet om het met ons te delen!

Zelf ook een nieuwe website laten maken?

Bekijk het portfolio dan eens voor werk dat we hebben opgeleverd en onderhouden. We komen graag eens langs voor een kennismakingsgesprek! Maak een terugbelafspraak of neem contact met ons op!.