Ruby on Rails expert

10 redenen waarom ook u zal kiezen voor Glance CMS

Martijn Momberg, 12-11-2013

CMS ontwikkeld door Nedforce, geoptimaliseerd voor maatwerk applicaties. Lees alles over de voordelen die Glance CMS u biedt!

Content management met Glance

Glance CMS is door Nedforce ontwikkeld en wordt door verschillende vooruitstrevende organisaties gebruikt. Technisch geavanceerde applicaties van organisaties zoals Platform31, SBRCURnet en de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) draaien volledig op de Glance productline. Hieronder vindt u 10 redenen waarom Glance een meerwaarde voor uw organisatie zal bieden.

Het gebruik van Glance CMS voor Nedforce.nl

10 redenen om te kiezen voor Glance CMS

1. Frontend content management. Geen gedoe meer in het backend, niet meer switchen van achter naar voor, content is direct op de pagina aan te passen.

2. Live preview. Wanneer u typt, verschijnt de tekst direct op uw scherm, waardoor u ziet wat de invloed van de verandering is. Tevreden over het resultaat? Door de veranderingen simpelweg te bevestigen gaat uw applicatie direct live.

3. Software op maat. Glance is perfect geschikt om maatwerk applicaties te ontwikkelen. Uw applicatie wordt door de developers van Nedforce exact ingericht zoals u het wilt. Wilt u na verloop van tijd nieuwe onderdelen aan uw site toevoegen? Glance is ontwikkeld om uw site mee te laten groeien met uw onderneming.

4. Intelligente widgets. Deze voorgeprogrammeerde widgets zorgen ervoor dat u slechts de content hoeft toe te voegen en eenvoudig de beste locatie op uw website kiest. De developers van Nedforce hebben vele widgets ontwikkeld en maken nieuwe widgets wanneer u die nodig heeft.

5. Ongekende snelheid. Content aan uw website toevoegen is nog nooit zo gemakkelijk en snel gegaan als met Glance CMS. Met dit CMS sleept u tekstvakken, afbeeldingen, video's en verschillende andere vormen van content snel en eenvoudig naar de beste locatie op uw website. De inhoud past zich direct aan, waardoor u de verschillende pagina's in no-time indeelt zoals u het wenst.

6. Professioneel versiebeheer. Wilt u een pagina tijdelijk veranderen en vervolgens uw originele pagina weer herstellen? Met versiebeheer van Glance CMS doet u dit binnen enkele seconden. Ook zet u eenvoudig revisies van een pagina klaar en activeert u deze pagina voor de periode die u wilt.

7. Modulaire opbouw. De productline Glance bestaat uit vele intelligente modules die voor diverse toepassingen een meerwaarde bieden. Niet iedere module is voor iedereen interessant, waardoor u uiteindelijk alleen betaalt voor de modules die voor uw applicatie van belang zijn.

8. Glance Core. De krachtige kern van Glance bestaat uit verschillende intelligente onderdelen. Zo is het standaard mogelijk zoek- en filterfuncties, specifieke tags en een social media log-in aan uw applicatie toe te voegen. Alles in Core en het CMS is gericht op efficiency voor de beheerder en optimale gebruikerservaring voor de bezoeker.

9. Glance Media. Al uw media-items worden op een centrale plek opgeslagen. Wanneer u een afbeelding uploadt, worden er direct meerdere uitsnijdingen van deze afbeelding gemaakt. Op die manier wordt uw afbeelding direct geschikt gemaakt voor iedere locatie op uw website. Uiteindelijk plaats u de afbeelding zeer eenvoudig met het CMS.

10. Online testomgeving. Speciaal voor u hebben we een online testomgeving ontwikkeld waar u zelf kunt ervaren hoe eenvoudig het is om content te managen met Glance CMS. Via deze link opent u de testomgeving. Door in te loggen met gebruikersnaam 'demo@nedforce.nl' en wachtwoord '123456' kunt u direct aan de slag. Succes!

Contact

Wij zijn ervan overtuigd dat Glance CMS en de Glance productline een meerwaarde zullen bieden voor uw organisatie. Graag spreken we eens met u af om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken. Bel (053 - 4500 225) of mail (info@nedforce.nl) ons om in contact te komen met een van onze medewerkers.