Ruby on Rails expert

Hét CMS voor gemeenten: 10 voordelen van DevCMS

Martijn Momberg, 09-09-2013

Het CMS voor gemeenten en overheid. Het CMS is zo ingericht dat iedere gemeente eenvoudig aan de Webrichtlijnen en Drempelvrij kan voldoen.

DevCMS

Met DevCMS beschikt Nedforce over een CMS dat is geoptimaliseerd voor gemeenten en overheid. Hieronder vindt u 10 voordelen van DevCMS voor uw gemeente:

  1. Uw website is geoptimaliseerd voor alle bewoners van uw gemeente en voldoet daarmee aan de Webrichtlijnen en Drempelvrij.
  2. Belangrijke raadsdocumenten en PDF-bestanden worden automatisch uit SharePoint opgehaald. De integratie met het intranet zorgt ervoor dat deze gegevens automatisch online worden gepubliceerd. 
  3. Deventer.nl, de eerste website die is gebaseerd op DevCMS, heeft direct de publieksprijs Webcommunicatie gewonnen en steeg van de 160e naar de 3e plaats op de landelijke ranglijst voor digitale dienstverlening.
  4. Het CMS automatiseert vele verschillende processen, waardoor de inwoner van uw gemeente meer zelf kan regelen. De investering in uw applicatie levert hierdoor al snel kostenbesparing op!
  5. DevCMS is ontwikkeld om maatwerk voor gemeenten te leveren, waarmee u de drempel tussen de inwoner en uw gemeentelijke organisatie verlaagt. Groeit uw gemeente? Met software op maat zorgen we ervoor dat uw website met u meegroeit. Daarnaast maken we het design volledig responsive, zodat uw site ook op de tablet en smartphone goed bereikbaar is.
  6. Belangrijke bekendmakingen (IPM4, CVDR) zijn zeer eenvoudig te publiceren, waardoor u de inwoners van uw gemeente efficiënt op de hoogte brengt van belangrijke ontwikkelingen.
  7. DevCMS bevat handige reminder functionaliteiten voor redacteurs. Dient u in de nabije of verre toekomst bepaalde content aan te passen, dan helpen deze functies u hieraan te herinneren. 
  8. Geocoding maakt het mogelijk interactieve maps te ontwikkelen, waardoor de inwoner snel kan zien waar bepaalde voorzieningen beschikbaar zijn. Denk daarbij aan een overzicht van stembureaus, waar ook invalide inwoners kunnen zien waar ze terecht kunnen.
  9. Het CMS bevat verschillende social media integraties, zodat de website interactief is en inwoners van uw gemeenten de kans krijgen zich op een laagdrempelige manier te laten horen.
  10. Er bestaat een demo-omgeving van het CMS, zodat u het eens rustig kunt uitproberen. Geïnteresseerd en wilt u het graag eens testen? Neem dan contact met ons op
Bel ons op 053-4500 225 of mail naar info@nedforce.nl voor een vrijblijvend gesprek met een van onze adviseurs.